Padel Unlimited

Welkom bij padelschool Padel Unlimited

Wij zijn er maar wat trots op padellessen en padelactiviteiten te mogen verzorgen bij Terwegen Indoor Padel Sassenheim. Wij doen dat voor jeugdspelers (6 t/m 17 jaar) en senioren (18+), voor mensen die pas net beginnen met padel en (ver) gevorderde padellers. Wij helpen je beter te padellen met aandacht voor techniek, tactiek en … geduld. Samen zorgen we dat je het spel nog beter gaat begrijpen en zo nog meer kan genieten van deze geweldige sport! 

Het beste van Spaanse/Argentijnse en Nederlandse padelkennis 
Begin jaren ’80 ontwikkelde padel zich in Spanje en Argentinië heel snel en werd deze sport in korte tijd zeer populair. Wij kunnen heel veel leren van hun jarenlange ervaring. Onze lessen zijn gebaseerd op de Spaanse/Argentijnse kennis in combinatie met Nederlandse, impliciete methodiek die makkelijk te begrijpen is om zo snel mogelijk de sport padel te leren. 

Ons team van professionele padeltrainers wordt geleid door toptrainer Sven Boele. Sven werd Nederlands kampioen (teams), speelde op het WK’18 in Paraguay en EK’19 in Rome en woonde twee jaar in het Zuid-Spaanse Marbella om zijn padelskills en -kennis te verbeteren. Naast dat hij padeltrainingen verzorgt, heeft hij een eigen YouTube-kanaal met 15.000+ geabonneerden, waar hij wekelijks videos met padel tips op publiceert. Doe er je voordeel mee en neem eens een kijkje op: https://www.youtube.com/c/otronivelpadel. 

Opgeven voor padelles 
Inschrijven voor padelles doe je als volgt: 
- Ga naar inschrijfplatform ‘tennisenpadel.nl’ / klik hier .
- Maak eenmalig je Tennis en Padel account aan op het platform of voeg Terwegen Indoor Padel Sassenheim toe aan je account als je al een account hebt.
- Bekijk het persoonlijke lesaanbod via jouw dashboard en schrijf in.

Heb je vragen over padellessen of padelactiviteiten? Laat het ons weten via [email protected] 

See you soon in Sassenheim. Vamos!