Terug naar overzicht

Otro Nivel - Christmas Special

Terwegen Indoor – powered by Padelco
19-12-2021 09:30 - 19-12-2021 15:00
3.0 Otro Nivel Event 19-12
TRAIN-PLAY-EAT

Voor de derde keer FEDE VIVES uit Barcelona op bezoek! En deze keer is ook WPT speler Uriël Maarsen erbij!

ARRANGEMENT:
In de ochtend wordt het event georganiseerd bij Terwegen Indoor Sassenheim. Hier wordt 3,5 uur volop padel getraind en gespeeld onder begeleiding van 5 coaches. Tussendoor is er ruimte om pauze te houden en zal er een snack/stuk fruit worden aangeboden. Na afloop wordt er geluncht in gezelschap van de coaches.

Tijdens het event worden er verschillende padel clinics gegeven met intensieve begeleiding van verschillende padelcoaches, bestaande uit een mix van techniek, tactiek, fysiek en mentaal.
Daarnaast worden er tactische oefenvormen gedaan vanuit de rally, onder begeleiding van de padelcoaches.  Aanmeldingen in groepjes van vier krijgen voorrang. Coronatoegangsbewijs is verplicht.

Fede is directeur van de Royal Padel coaching academie, is kampioen van Catalonië voor teams, spreekt Engels, Spaans en Catalaans én niet geheel onbelangrijk, Fede is gek op chocolade.

Uriël Maarsen (29) is de huidige nr. 1 padelspeler van Nederland. Vanaf 2016 komt hij uit voor het nationale team. Uriël is World Padel Tour speler en speelt padel op het hoogst mogelijke niveau. In 2019 behaalde Uriël zijn hoogste wereldranking: 145.

Sven Boele (27) werd Nederlands kampioen (teams), speelde op het WK’18 in Paraguay en EK’19 in Rome, woonde 2 jaar in het Zuid-Spaanse Marbella om zijn padel skills te verbeteren en is naast padelcoach momenteel zeer succesvol met zijn eigen YouTube kanaal met gratis padel tips: www.youtube.com/c/otronivelpadel

Het adres van Terwegen Indoor Sassenheim is Jagtlustkade 12B

Vraag ons naar meer informatie en naar Fede zijn beschikbaarheid voor losse padel clinics/lessen op verschillende locaties: [email protected]

Inschrijfformulier https://forms.gle/7AGUctc6pcqhMvRb9 

  Terug naar overzicht